Skip to main content

Trea van der Wijk Leijenaar

Als organisatie adviseur, projectleider, trainer en coach kan ik toegevoegde waarde bieden op het gebied van inzetbaarheid. Ik ben Register Consultant Duurzame inzetbaarheid, en heb een achtergrond in de arbeidsergotherapie, opleidingsadviseur en bedrijfskunde. En werkervaring in verschillende rollen in de gezondheidzorg.

Mijn kernwaarden

Ik sta voor vertrouwen, verbinding, vakmanschap, en inspiratie. In de samenwerking met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en medewerkers staan deze kernwaarden centraal.

Met mijn passie voor de zorg, mijn werkervaring en mijn enthousiasme weet ik mensen te binden en te boeien en in beweging te brengen voor vraagstukken op het gebied van duurzame inzetbaarheid & vitale betrokken medewerkers & Gezond Veilig Werken.

In mijn werk blijf ik dicht bij mezelf, en neem ik werk aan waarin ik geloof. Hierbij gaat het om wat ik kan betekenen voor uw organisatie m.b.t. gezonde bedrijfsvoering, productiviteit verbetering en vraagsturing.

Mijn missie is gericht op mensen en organisaties. Op gedragsverandering personeel in de breedste zin van het woord. Samenwerken aan het vergroten van effectief gedrag. Want bij zowel stagnatie als ontwikkeling ligt het voornamelijk aan het gedrag van de persoon en zelden aan zijn of haar inhoudelijke kennis. Met als resultaat juiste welzijn- en zorgactiviteiten leveren met de juiste mensen en juiste hulpmiddelen.

Méér weten over mijn opleiding en werkervaring, klik hier.

Netwerkpartners van Passievoorzorg

Passievoorzorg werkt met een netwerk aan professionals die hun sporen hebben verdiend in de zorg. Die op basis van hun kennis, deskundigheid en ervaring een bijdrage leveren in het ondersteunen van de inzetbaarheid van zorg medewerkers. Denk hierbij aan trainingen die ten goede komen aan deskundigheidsbevordering, goed en juist gebruik van het eigen lichaam en/of hulpmiddel, communicatie, coaching en procesbegeleiding.

Meet The Team

Wij zijn een netwerkorganisatie met verschillende talenten. Op basis van de vraag wordt gekeken welke professional(s) het beste aansluit(en) om de gewenste resultaten te behalen. Dit gaat altijd in overleg met u als opdrachtgever. Dit kan ook betekenen een actieve samenwerking tussen uw professionals en de externe deskundigen.

Een greep uit de netwerkpartners:

“Ik heb passie voor de zorg en voorzorgsmaatregelen. Ik gun iedere zorgprofessional veilige arbeidsomstandigheden, waarin hij of zij kan floreren en elke dag opnieuw vitaal en met plezier naar het werk kan gaan.”

Trea van der WijkFounder of Passievoorzorg & Solutions2care BV
Eigenaar van Passievoorzorg en Solutions2care BV

Trea van der Wijk

Executive MBA, RADI , arbeidsergotherapeut, opleidingsadviseur, trainer, coach en bedrijfskundige

Hallo, Ik ben Trea van der Wijk. In 1989 heb ik mijn HBO diploma Ergotherapie in Amsterdam behaald en in 2020 verrijkt met de master Arbeid en 2021 met register risico adviseur duurzame inzetbaarheid. Dit met betrekking tot het arbeidsmarktvraagstuk, het inzetbaar houden van zorgprofessionals in het mooie vak wat zorg heet. Ik geloof in integrale aanpak en communicerende vaten, om samen  de focus te verleggen van verzuim naar inzetbare medewerkers. Hierin kan ik van waarde zijn, samen met mijn netwerk.

 

Eigenaar van Haptonomie Uniek

Margit de Ruijter

Haptonomisch fysiotherapeut, haptotherapeut, trainer

Ik ben geboren in 1962 en heb twee volwassen dochters. Ik heb een kerkelijke achtergrond en houd van buitenactiviteiten en lezen.

Opleidingen en achtergrond

Mijn opleidingen heb ik gevolgd aan de Academie voor Haptonomie in Doorn en de Deventer Academie voor Fysiotherapie. Daarna heb ik de volgende aanvullende cursussen gevolgd:

  • SOLK (Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten) in 2020

  • Stress en burn-out in 2020

  • Haptotherapie en systemisch werken in 2021

Ik heb ruim dertig jaar als fysiotherapeut in de gehandicaptenzorg gewerkt. Sinds september 2021 werk ik parttime als haptotherapeut bij Sherpa. In 2015 ben ik gestart met mijn praktijk Haptonomie Uniek.

Ik ben daarnaast al 20 jaar trainer waarbij ik zorgprofessionals bewust maak over hun eigen inzetbaarheid en hoe belangrijk het hierbij is veilig en verantwoord met het eigen lichaam om te gaan.

Eigenaar van Mobicare-pdl

Sylvia Meinders

PDL docent, geriatrische fysiotherapeut

Eigenaar BAG Nederland BV

Jean Luc Beuker

Arbeidsfysiotherapeut, trainer, coach

Name